luni, 9 septembrie 2013

GRADINITA CHICIURENI-COM.MANECIUIncepand cu 2 septembrie 2013 , sunt detasata, pentru un an de zile, la G.P.N.Chiciureni, din com.Maneciu.
Mi-am luat postul in primire si m-am apucat de treaba, asa cum am facut de fiecare data cand am fost nevoita s-o iau de la 0.
Multumesc din suflet tuturor acelora care au fost si de aceasta data alaturi de mine.Datorita lor avem mocheta noua, jucarii si cateva rechizite.
Multumesc domnului primar al comunei Maneciu,dl. Vasile Cordos ,pentru ca nu a stat pe ganduri cand i-am spus ca nu am unde sa depozitez toate materialele  si a doua zi ne-a adus un dulap foarte frumos si util.
Stiu ca nu este usor, stiu ca atunci cand este vorba de bani , de investitii, lucrurile merg mai greu, dar este extraordinar cand oamenii reusesc sa se mobilizeze si punand umar de la umar sa construiasca ceva pentru educatia copiilor.Consider ca indiferent de numarul de copii dintr-o institutie, parintii, autoritatile si cadrele didactice , dar si aceia care au dragoste fata de copii si care-si pot permite , impreuna, pot crea premisa unui viitor mai bun.Sa nu uitam ca acesti copii, pentru care astazi investim timp, bani , suflet sunt viitorul de maine si au dreptul sa creasca in conditii decente si sa primeasca educatia de cea mai buna calitate.Fiecare-n parte suntem responsabili pentru ceea ce se -ntampla in jurul nostru, Este usor sa aruncam mereu sarcinile in spatele altora  dar este mult mai usor sa luam atitudine si sa ne implicam mai mult pentru simplu` motiv ca NE PASA

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu