vineri, 20 decembrie 2013

TOLBA LUI MOS CRACIUN

Desi serbarea s-a incheiat si copiii deja se bucura de vacanta, surprizele se tin val.Un grup de elevi de la SCOALA POSTLICEALA CAROL DAVILA , ANUL I-FARMACIE, organizati fiind de-o doamna profesor draga sufletului meu, Doamna Maria Besciu, care inca din primul meu an ca educatoare la Schiulesti a avut grija ca tolba lui Mos Craciun sa fie plina pentru gradinarii cu care am lucrat, anul acesta ne-au facut surpriza sa vina la Chiciureni incarcati cu multe daruri, atat pentru prescolarii mei, cat si pentru scolarii colegei mele Toma Tatiana.Pentru ca au ajuns tarziu , in dupa amiaza zilei de ieri, copiii si-au primit darurile in aceasta dimineata:dulciuri, jucarii, hainute.Scolarii avand sa primesca si cateva rechizite dupa vacanta:caiete, creta, carioci,acuarele, pensule, pixuri, iar prescolarii plastilina, creioane colorate, pensule.
Am primit de asemenea prosoape de hartie-o rola- si 10 sapunuri, dar si un top de hartie xerox , pe care le vom folosi in clasa, dupa vacanta.
Este minunat cand oamenii se strang si fac astfel de gesturi cu ocazia sarbatorlor.Oare cine nu s-ar bucura de un dar, cat de mic?
Multumim dragilor, pentru gestul minunat pe care l-ati facut-atat conducerii Scolii Postliceale Carol Davila, cat si minunatilor elevi.Va dorim SARBATORI FERICITE SI MULT SPOR IN TOT CE FACETI!
Iar doamnei Prof.Maria Besciu ii aduc, in plus, multumiri si pentru carticelele de colorat, care contin si poezii pentru copii sub semnatura dansei.
Iar noi, gradinarii , am pregatit cateva daruri simbolice pentru acesti tineri minunati.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu